Reacties van de Avonturiers - Week 31

User avatar
OddAlice
Posts: 1477
Joined: Wed Jul 15, 2015 6:52 am
x 797

Reacties van de Avonturiers - Week 31

Postby OddAlice » Thu Aug 03, 2017 10:25 am

Hallo Avonturiers,

In de afgelopen weken hebben we enkele van de meest voorkomende vragen van de Gemeenschap verzameld. Wonpary, een lid van het game design team, heeft jullie vragen beantwoord en we stellen ze vandaag graag aan jullie voor.
Image
Reacties van de Avonturiers Week 31
 • De reliekoorlog is momenteel geen eerlijk systeem. Het moet verwijderd worden om het spel leuker te maken.
  - Van het officiële forum en de ToL Steam community [/ i]
  De Reliekoorlog wordt verwijderd in de officiële versie . We gaan het systeem polijsten en in de toekomst opnieuw lanceren.


  Zien de Devs het mogelijk om dungeons en world bosses in de toekomst toe te voegen?
  [I] - Van het officiële forum en de ToL Steam community

  We overwegen geen dungeon. We kunnen wel enkele geheime schatten in de verborgen plaatsen op het veld zetten. We zijn ook aan het denken over het toevoegen van World Bosses, maar kunnen jullie niet vertellen wanneer ze worden geïmplementeerd.

 • De PTR-testperiode was niet voldoende om alle functies te testen. Sommige van ons konden zelfs geen toegang krijgen tot de PTR tijdens deze periode. We maken ons zorgen over alle spelfouten en bugs die we hebben gezien en vragen ons af of ze allemaal kunnen worden gecontroleerd en opgelost voor de officiële lancering.
  - Van het officiële forum en de ToL stoom gemeenschap
  Maak je geen zorgen. Je hebt nog een kans om deel te nemen aan de PTR. De ontwikkelaars werken nu aan bugfixes. Ik zeg niet dat ze elke bug zullen oplossen, maar ze kunnen de meeste ernstige/merkbare problemen verwerken voor de officiële versie is gelanceerd.

 • Bij officiële lancering zijn er misschien te veel spelers op het laagste niveau in de beginnerszone en er zijn wellicht niet genoeg middelen voor iedereen. Is er een plan?
  - Van het officiële forum
  Ja, er is een plan. Het resource/monster-systeem zal beetje bij beetje worden getest en herwerkt zodat er meer middelen/monsters in de wereld zijn en iedereen dus voldoende zal kunnen verzamelen.

 • Wat is er gebeurd met het kompas/minimap in de nieuwe versie? Wordt het toegevoegd in de nieuwe Tree of Life?
  - Van het officiële forum en de ToL Steam community
  Het Compass is al geïmplementeerd en wordt toegevoegd in de Final Beta versie.

 • Is er een plan om de PvP-server en PvE (non PvP) server in de toekomst te scheiden?
  - Van de ToL stoom gemeenschap
  Het idee van PvE/PvP-servers is interessant, maar we overwegen het niet.
  In de wereld van ToL zijn de 3 facties aan het vechten, maar PvP zou niet de essentiële eigenschap moeten zijn. We zijn het spel aan het herontwerpen, zodat je er zelfs zonder actieve PvP kunt van genieten. (We hebben gekeken naar de community feedback en hebben over PvP gesproken en besloten om de Reliekoorlog te verwijderen in de officiële versie)


 • De Warden Tree kan nu worden vernietigd. Betekent het dat spelers alles verliezen als een andere speler het vernietigt?
  - Van de ToL Steam community
  Maak je geen zorgen, je bezittingen zullen niet weg zijn. Zelfs als de Boom vernietigd is, kan je de gebouwen op het grondgebied nog steeds herstellen; De items die in de gebouwen zijn opgeslagen, zullen ook na herstel beschikbaar zijn.

 • Op de PTR kunnen spelers hun Armors in niveau omhoog doen gaan door gewoonweg stil te staan en een NPC hen te laten slaan.
  - Van de ToL stoom gemeenschap
  Ik ben het er mee eens dat het een probleem is dat iemand de Armors Mastery nastreeft door stil te staan en geraakt te worden door level 1 monsters. De Masteries en de formules worden verbeterd, zodat je Armors in "normale" activiteiten kunt uitoefenen.

 • Het temmen-systeem kan problemen veroorzaken wanneer dieren willekeurig worden getemd door iemand die een troll is of gewoon probeert te temmen, omdat getemde dieren niet meer kunnen worden aangevallen - en het is nu heel makkelijk om ze te temmen.
  - Van de ToL stoom gemeenschap
  We zien een bug dat deze dieren permanent worden getemd. Het effect verdwijnt na een bepaalde tijd en iedereen kan het dier opnieuw temmen.

 • Als je meer dan 1000 HP hebt, duurt het heel lang om ze op natuurlijke wijze te regenereren, dus het zou goed zijn als voedsel X% van HP regenereren.
  - Uit discord gesprek
  Wanneer je in een toestand van "Vol" bent, wordt de HP geregenereerd door een % van uw Max HP.


Vanaf 10 augustus kan je veel van de verbeteringen zien die Wonpary reeds vermeld heeft.
Nieuwe vragen en problemen kunnen zich voordoen en de Tree of Life CMs en Moderators verzamelen uw vragen en opmerkingen proactief en, zoals altijd, verwijzen ze die door naar de ontwikkelaars
Tot dan toe wensen wij jullie een geweldige tijd met de nieuwe en verbeterde Tree of Life!

Jouw Tree of Life Team
0 x
Best,
OddAlice
Service Manager

Return to “NEDERLANDS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest